Salgs- og leveringsbetingelser

Vedr. køb af biletter til foredrag og arrangementer.

I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. 
Købte billetter refunderes som udgangspunkt ikke og udelukkende i tilfælde af aflysning.

Vedr. tilmelding til kurser.

Tilmelding kan ske helt frem til kursusstart, så længe kurset er promoveret på hjemmesiden, men tidlig tilmelding anbefales altid, da kurset ellers kan være overtegnet.

Betales der ikke via kreditkort ved tilmelding, vil I/du modtage en faktura, så snart du har tilmeldt dig og vores betalingsbetingelser er 8 dage netto.
Du er først endeligt tilmeldt kurset, når vi har modtaget betalingen.

Din tilmelding er bindende med mindre du melder afbud senest 14 dage før kursusstart, og har du ikke en kollega, der kan overtage pladsen, kan vi desværre ikke tilbagebetale kursusgebyret, da vi har booket underviser, brugt tid på forberedelse og bestilt materialer, mad mv. på dette tidspunkt.

Evt. akut afbud på kursusdagen kan meddeles på tlf. 6914 8800.


Upgrading forbeholder sig ret til at aflyse kurser og seminarer, hvis sygdom eller andre uforudsete begivenheder tvinger os til det.
Ved sådanne aflysninger betaler vi den fulde deltagerpris tilbage.
Vi forsøger i sådanne tilfælde at finde alternativer til det aflyste kursus, eller seminar i dialog med deltagerne.

Vi forbeholder os retten til at udskyde kurser, hvis der er for få tilmeldte og kontakter dig for at høre om du måtte ønske at deltage på den nye planlagt kursusdato..
Der tages forbehold overfor fejl i priser, datoer og kursusbeskrivelser.