Nils Villemoes - Hvor går udviklingen hen, mens vi sover?

DKK 375,00

(inkl. moms)

Oplev det fantastiske og morsomme foredrag omkring ledelse, udviklingen og samfundet.

  • Hvordan er SAMFUNDET skruet sammen?
  • Hvorfor skal alting hele tiden laves om?
  • Hvorfor går LEDELSE op i en spids?
  • Hvad ligger der i bunden af lederskabet?
  • Hvor går UDVIKLINGEN hen, mens vi sover? 


Se video klip fra Nils sidste foredrag nederst på siden...

Vælg dato:
22. nov 2018 - Hotel LEGOLAND, Billund - Kl. 17:00 - 19:00
Vælg ønskede dato og by ovenfor

“I Danmark har vi et skab til ledelse, et lederskab“

Så ved vi, hvor vi skal henvende os, hvis et eller andet ikke er, som det skal være. Skabet har tre hylder med hver sin overskrift. Ledelse drejer sig om at lægge en strategi, udvikle en dertil svarende organisation, men først og sidst er ledelse et spørgsmål om at skabe rammer for det, vi kalder samarbejde.” (Nils Villemoes)

Nils Villemoes har i næsten fire årtier har han været ansat som lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Århus. Pludselig eksisterer denne institution ikke længere som selvstændig institution, sådan er det: virksomheder etableres, udvikler sig og forsvinder igen, det er et led i det, vi kalder UDVIKLINGEN og det er i den sammenhæng, interessen for LEDELSE opstår.

Her et klip fra et af Nils Villemoes tidligere foredrag hos upgrading i Billund.

“BØVL… er jysk og betyder “bryderi, vi nødigt vil undvære”.

Uden bøvl bliver livet tomt og meningsløst. Mennesket har brug for noget at stå op til, noget at gå op i, noget at slås for. Bøvl er også er by midt i Jylland, fire en halv kilometer nord for Sdr. Omme. Midt i byen slår vejen et knæk. Det er bøvl.
Bøvl betyder bøjet – i modsætning til alt det, der er lige ud ad landevejen og derfor ofte er alt for kedeligt. Mennesket lever ikke af brød alene, som skrevet står, vi har også brug for bøvl.  Måske er det en af vor tids store udfordringer – at der ikke er bøvl nok til alle?” (Nils Villemoes)

Nils Villemoes

Jeg er født i Esbjerg i 1941, i vædderens tegn. Min far var købmand, så jeg voksede op bag disken. Senere kom jeg på Handelshøjskolen og blev der. Fra 1970 til 2005 var jeg ansat som lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse. Jeg er cand. merc. med regnskabsvæsen som speciale, men har også læst psykologi på Universitetet. Jeg blev aldrig færdig.

Mine ledelsesmæssige erfaringer er lige nul. Jeg har været korporal i Den Kgl. Danske Marine. Det er det.
Nu arbejder jeg ikke mere, dvs. jeg holder foredrag her og der og alle vegne og det er også en slags arbejde, men ikke et rigtigt arbejde.
Hvad er rigtigt arbejde?
Hvad er ledelse?
Hvad er samarbejde?
Det er gode spørgsmål, som man kan blive ved med at stille.

Giv mig to stykker kridt og en tavle eller en flip-over og et par tusser!

- evt. en væg, der alligevel snart skal males – og jeg skal tegne og berette, hvordan verden ser ud:
Mine foredrag handler om udvikling og ledelse i den store sammenhæng, på det personlige plan, men også midt i mellem, hvor det drejer sig om ledelse og udvikling af virksomheder, foreninger og institutioner. Det er der brug for i allerhøjeste grad!

  "Hvorfor skal alting hele tiden laves om?" hedder mit foredrag - eller: "Hvor går udviklingen hen, mens vi sover?". Det er det samme foredrag, men det ændrer sig fra gang til gang og så længe, det er tilfældet, bliver jeg ved…

“Fantastisk aften. Den mand  kan altså noget, der får 2 timer til gå alt for hurtigt“

Udtalt fra en tidligere deltager: